На 17 октомври, за 89-ото издание на Автомобилен салон Париж, Рено

...
На 17 октомври, за 89-ото издание на Автомобилен салон Париж, Рено
Коментари Харесай

Рено възражда легендата 4 в Париж

На 17 октомври, за 89-ото издание на Автомобилен салон Париж, Рено ще показа нов демонстрационен автомобил, който е съвременен почит на емблематичното Renault 4. Тридесет години след края на производството, Рено ще се възползва от опцията да разкрие своята нова версия на именития модел 4 на Автомобилен салон Париж 2022.

Екипът от дизайнери, работещи под управлението на Жил Видал, вицепрезидент Renault Design, придава съвременен привкус на емблематичния модел, оставил своя отпечатък върху 60-те, 70-те и 80-те години на предишния век. Демонстрационният автомобил ще отекне и измежду по-младите генерации, които честват 25-ата годишнина от филантропичното рали 4L Trophy.

Френският колос ще показа министър председателите си в Париж на специфична конференция на 17 октомври, която ще бъде водена от огромния началник на компанията Лука ди Мео и която ще може да се гледа онлайн.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР